„Orbán, neked semmit nem ér az életünk?” – Erre a miniszterelnöknek is reagálnia kell, ha maradt benne emberség

Semmi nem mutatja jobban, mennyire magasról tojnak arra Orbánék, hogy a magyar embereknek a lehető legjobbat adják, mint az, hogy máris brutálisan rozsdásodnak az első körben felújított orosz metrószerelvények – tette közzé a 444.hu.

Pedig azóta még csak másfél év telt el, mely valljuk be nem sok idő, pláne ha embereket szállító tömegközlekedési eszközről van szó. Hisz ha ebben hibáznak, az emberéletekbe kerülhet.

A lap a BKV Kőér utcai telephelyénél készített fotókkal bizonyítja ezt, melyeken tökéletesen látni lehet, hogy még az oldallemezek festékét is elkeszte felemészteni a rozsda, nem is beszélve a szerelvények belső szerkezetéről. Ez még egy nem csúcskategóriás autónál is jóval több évbe telne. A cikk szerint a fotókon a Budapestre 2016 május végén érkezett kocsik láthatók, melyek 2017 januárjától közlekednek. Már az elején is bőven akadt velük hiba, több dolgot is cserélni kellett, mint pl. az ajtómechanikát.

Tényleg ennyire tesztek arra, hogy az emberek biztonságban legyenek? Nem érdekel titeket, hogy életveszélyes ilyen metrószerelvényekkel közlekedni? A lelkiismeretetek tiszta? Ezek a kérdések merültek fel bennem…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!