Feltörölte Orbánnal a padlót ez a magyar férfi: ha meglátod, mit tett, te is imádni fogod!

Forrás: MTI

Közeleg a karácsony. Vannak milliárdosok, akik ilyenkor kitalálják, milyen típusú kastélyokat vásároljanak maguknak, és vannak olyanok, mint Wáberer György, aki szegény magyar családokat és gyerekeket fog támogatni, nem is akárhogyan.

A korábban fuvarozással milliárdossá váló, épp a fővárosban a Rózsadomb tetején lévő egykori SZOT-üdülőt bontó Wáberer György egymilliárdos alapítványt hozott létre. Ennek célja a hátrányos helyzetű emberek társadalmi esélyegyenlőségének biztosítása anyagi eszközökkel és természetben nyújtott támogatásokkal. Az alapítvány vagyona egymilliárd forint, székhelye Füzér.

Az alapítvány beteg gyermekeket nevelő és megélhetési gondokkal küzdő családokat segít, iskoláztatási költségekhez járul hozzá, beteg gyermekek otthoni ápolásához szükséges eszközöket vesz majd, valamint tehetséges, de szegény gyerekek oktatásáról fog gondoskodni.

Gondoljunk csak bele, hogy Mészáros Lőrinc nem fuvarozóból, hanem gázszerelőből vált milliárdossá, mégsem futja neki egy ilyen alapítványra. Nem beszélve Orbán Viktorról, aki milliárdok megfelelő kiosztása helyett az államkasszából lapátolja ki ezeket a pénzeket.

Akárhogy is: több olyan emberre lenne szükség, mint Wáberer György.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!