Havas Henrik olyasmit mondott Deutsch-ról, amire nem volt példa a sajtótörténelemben

A kép forrása: Népszava

Az N1TV-nek adott interjút Havas Henrik, és nem fukarkodott a jelzőkkel: Deutsch Tamásról, a Fidesz EP-képviselőjéről így vélekedett: „…megint be volt baszva szerintem. Lehet, hogy keverte az anyagot a piával, abszolút benne van. A Deutsch azért ennyire általában nem hülye. Az, hogy hat napig államtitkár voltam a Horn-kormányban, ez is jelzi, hogy mennyire lelkes híve voltam a szocialistáknak. Kit kérhetett volna meg Horn Gyula, hogy kommunikálja a Bokros-csomagot? […] Az pedig, hogy Vona Gábor segge lyuka? Te, Tomi, te idióta barom, hát olvasd már el a könyvet és ha még utána is ezt mondod, akkor üzend meg nekem. […] A prágai hős, istenem. […] Módosult tudatállapotában Deutsch Tamás ír egy baromságot és akkor mi van? Egyébként fel sem idegesítem magam.

Ez persze visszavágás volt, mert a tisztelői körében (Jézus, van ilyen?!) csak „Tanár úr”-ként emlegett Havas nemrég Vona Gáborról írt könyvet, amire Deutsch így reagált:

Havas Henrik Horn Gyula hóna alól Vona Gábor segglyukáig egy nagyon haladó liberális értelmiségi, szigorúan értékalapú útja a posztkomcsitól a szalonnáci néppártosodásig.

Nem mondunk véleményt, nem is ítélkezünk, de nagyon várjuk, lesz-e folytatása a sajtóceleb és a saját pártja által Brüsszelbe száműzött botránypolitikus cicaharcának.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!