Orbán teljesen megtébolyult: olyat mondott a Kossuth Rádióban, ami egy bolondtól is sok lenne

Nem fogjuk túlcicomázni az elmondottakat, csak kiemeltük a legfontosabb és a legabszurdabb részeket és állításokat a szokásos pénteki „Orbán megszólal” rádióműsorból.

Állítás: A magyarok nemcsak részt vesznek, hanem komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy elmondhassák a véleményüket, amely szerinte eddig a legsikeresebb volt.

Kommentünk: Mi csak szegény fákat sajnáljuk. Azért pusztítani őket, hogy Orbán kiküldje a konzultációs íveket, barbárság. Főleg azért, mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt akit igen, és visszaküldi, annak a véleményét pedig úgy kezelik majd, mint a végbélnyílást: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Állítás: „Ha beengedjük a migránsokat, nemcsak a fideszeseknek kell velük együtt élni” – mondta, hozzátéve, hogy ez a kérdés szerinte felülírja a pártszimpátiákat.

Kommentünk: felülírja, ez igaz. A KDNP-seknek is velük együtt kell élni, hiába akarják keresztény szeretetből kiűzni mindet. De megnyugtatjuk mind a Fideszt, mind a KDNP-t, hogy migránsokkal együtt élni sokkal kevésbé gáz, mint a magyaroknak a kormánypártokkal.

Állítás: Sorosék el akarják mozdítani, meg akarják gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek fellépnek a muszlimok betelepítése ellen, a működésük pártszerű, a vidéki civil központok pedig pártközpontokként működnek majd – tette hozzá. A Soros-hálózat benevezett a magyar választási kampányba – mondta Orbán Viktor.

Kommentünk: Megtenné valaki, hogy szól Orbánnak arról, hogy itt ellenzéki pártok fognak versengeni vele 2018-ban, és nem Soros György civil szervezetei? Ennek az a nagyon egyszerű, prózai oka, hogy el sem tudnak indulni a választáson…

Totális téboly, és ezt sokan még most is elhiszik…

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!