Olyan határozatot hozott a magyar rendőrség, amit a kormány nem tesz ki az ablakba

Kósa Lajos // kép: Népszabadság

2017.11.28. 10:55

„Soros György megtámadta Magyarországot!” – olvasható minden kormányzati felületen, újságon, hirdetőoszlopon, hallható a rádióban, tévében, megtalálható a postaládában, hallani az emberek szájából, ezt mondja mindegyik egysejtű fideszes politikus. Lassan két éve. Ezt a lejárt lemezt még pár hónapig hallhatjuk, ugyanis ezzel fordul rá a 2018 tavaszi országgyűlési választásokra a Fidesz.

Pedig az ország kétharmada pontosan tudja, hogy ez a majd’ kilencvenéves öregember nem támad az országra, nem verbuválja seregeit a Tel-Aviv-New York tengelyen, és senkit sem kényszerít arra, hogy mondjuk szerdán tessenek már idejönni, és leigázni egy kultúrát. Mint ahogy senkit nem buzdít arra, hogy észak-magyarországi falvakba járjon öregasszonyokat megerőszakolni.

Ha Soros György valóban le akarná igázni az országot, akkor az ellen valóban tenni is kellene valamit, nem csak állni szaros, letolt gatyával és riogatni.

Halló, rendőrség? Valaki itten megtámadja a kultúránkat!

A válaszlépés nem várt helyről jött, ugyanis Mirkóczki Ádám a jobbik parlamenti képviselője feljelentést tett Soros György ellen alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, vagy alkotmányos rend elleni szervezkedés gyanúja miatt.

Miért pont egy jobbikos? Mert az alkotmányos rend elleni szervezkedés talán számukra annyira nem ismeretlen. De tudom, most vasalt ing, új ruha, új arc.

Annyiban azért elismerésre méltó a feljelentés megtétele, hogy így kiugraszthatták a nyulat a bokorból.

Meg is indult a nyomozás a magyar származású milliárdos ellen, a feljelentő jobbikos képviselőt be is hívták egy meghallgatásra, megindult a bizonyítékok begyűjtése. Aztán láss csodát, a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) kiadott egy feljelentést elutasító határozatot, melyben olvasható, hogy a hatóság tételesen cáfolja, hogy a kormány által fő ellenségnek kikiáltott Soros György veszélyt jelentene az országra.

Tehát még egyszer:

A nyomozóhatóság szerint Soros György nem jelent veszélyt Magyarországra és nem tervezi hazánk alkotmányos rendjének megbontását sem.

Mint ahogyan Soros-terv sem létezik.

Orbán és fideszes társai így mától (hivatalosan is) csak agyzsibbasztó üres marhaságokat beszélnek. Na, most szóljanak hozzá! 

A határozatban ráadásul elsősorban Soros György megjelent írásaira támaszkodott az NNI. A nyomozóiroda szerint Soros György csak a véleményét mondja el a migrációról, ez pedig „nem tekinthető erőszakos, fenyegetéssel járó cselekmény előkészületének”.

S mivel javaslatait elsősorban az EU egyes szerveinek fogalmazta meg, így közvetlenül a magyar haza soha nem volt veszélyeztetve, Soros semmiféle utasítást nem adott, és mivel nem is választott vezetője az uniónak, így nem is adhatott volna.

Nem buzdított senkit erőszakos vagy fenyegető magatartásra, így ez is bukó.

A határozatban az is írják, hogy Soros György sem állítja azt, hogy az általa vezetett ” Nyílt Társadalompolitikai Központ” (feltehetően a  Nyílt Társadalom Alapítványra gondoltak) vagy más szervezet azért jött volna létre, hogy Magyarország alkotmányos rendjét szándékosan, erőszakkal, vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa. – olvasható a Magyar Nemzetben.

A rendőrség szerint  a kormányhoz köthető nyilatkozatok „Magyarország elleni politikai célokat emlegetnek, amelyek a nyilatkozók véleményét, szubjektív következtetéseit tükrözik”.

A rendőrség a kormánypártokból senkit nem hallgatott meg az üggyel kapcsolatban, viszont ugyanennyire lesznek kíváncsiak jelen határozatra a fideszesek is.

Soros György máig fennálló egyetlen, és legnagyobb bűne nem a betelepítősdi, hanem az, hogy hazánk alkotmányos rendjét olyan alakokkal zavarta, majd törte meg, mint ezek a Soros-ösztöndíjas fideszes fiúk. Nem haragszunk rá, nem gondoljuk, hogy Soros lenne maga a sátán, de azért ezt az egy dolgot soha nem feledjük.

Soros György a putriból vakarta ki a fideszeseket, és adott nekik hatalmat

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!