Jó hír érkezett! A legújabb adatok szerint Orbán csúfosan bukni fog jövőre!

Nem az ellenzék jelenlegi erőssége a lényeg, hanem a kormányváltásra való hajlandóság. Ezt bizonyítja egy közvéleménykutatás is, amely nagyon jó kilátásokat vázol fel. Ha az ellenzék együtt tud működni, Orbán bukása borítékolható.

A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, november 11 és 15 között, 1001 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát és a szavazási hajlandóságokat.

Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága egy százalékpontot növekedve 27 százalék. Az MSZP tábora egy százalékpontot csökkenve, 9 százalék, míg a Jobbik tábora változatlan, így 10 százalék. Tízből négy megkérdezett szerint a baloldali ellenzéknek civil, szakértő miniszterelnök-jelölttel van nagyobb esélye a 2018-as választásokon, és negyedannyian gondolják úgy, hogy pártpolitikussal.

A megkérdezettek fele tudja elképzelni, hogy egy pártoktól független, szakértő, baloldali ellenzéki miniszterelnök-jelöltre szavazzon, a kormányváltást akarók háromnegyede. Tízből hat megkérdezett szerint az ország érdekében szükség lenne egy valódi, erős, baloldali együttműködésre.

A teljes kutatásról bővebben itt olvashatsz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!