Orbán gyűlöletkampányának szörnyű eredménye lett – a vízilabdázóink sínylették meg

forrás: kormany.hu

Elképesztő méreteket kezd ölteni a migránsoktól való paranoid rettegés, a kormány gyűlöletkampánya már-már húsig hatol az emberekben.

Történt ugyanis szombat éjjel, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre, ugyanis egy állampolgár a Pécs mellett parkoló PVSK vízilabdázóit egész egyszerűen migránsnak nézte – írta a Pécsi STOP, akiknek De Blasio Domenico, a PVSK Mecsek-Füszért szakosztályvezetője is megesőrítette a sztorit.

A fiúk a Miskolcon játszott meccsük után éjjel kettőkor érkeztek meg Pécs határára, ahol úgy döntöttek, hogy lepihennek kicsit. Azért váltak gyanússá, mert a kisbuszon, mellyel utaztak, mert az utastér sötét volt, valamint nem volt semmiféle felirat a járművön. A szakosztályvezető szerint a sportolók jót derültek (ami jól jött azután, hogy kikaptak az esti meccsen) az eseten, mikor a rendőrök kiértek és bekukkantottak hozzájuk a kisbuszba.

Hála Orbánéknak, ideáig jutottunk, hogy egy sima, feliratok nélküli kisbusztól is rettegés fogja el az embereket. Gratulálunk kedves kormány, a propaganda cél talált…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!