Valaki kiszivárogtatta Matolcsy tervét – ha ez igaz, Isten irgalmazzon Magyarországnak!

Matolcsy György kép: Nol.hu

Azt, hogy a magyar gazdaságra nézve az egyik legkártékonyabb jelenség Matolcsy György, nem titok az ország lakossága előtt. Szellemi képességeit mi sem tartjuk nagyra, a tipikus példája a tehetségtelen karrierista politikusnak, aki az MSZMP-ből lett nagyon jobboldali, aki a rendszerváltás előtt a gazdaság szocialista típusú fejlődését irányította a Pénzügyminisztérium ipari főosztályán, ma pedig úgy bánik az ország vagyonával, mintha csak a saját kft-jét vezetné.

Botrányaitól hangos a sajtó, már első (2000-2002) minisztersége alatt is strómanok segítségével jutott állami pénzekhez, aztán jött a jegybank, ahol a szeretője jobban keresett mint a főosztályvezetők, megalakította a saját testőrségét, alapítványokba tüntette el az ország pénzét, kitömte a rokonait. Elmeállapotáról pedig már régen terjed a videó az interneten.

Ez az ember pedig most újra Nemzetgazdasági Miniszter akar lenni.

Magasrangú kormányzati forrásokból arról értesült az ATV, hogy Matolcsy erősen lobbizik azért, hogy újra legyen olyan Nemzetgazdasági Minisztérium, amelynek ő a feje, Varga Mihály pedig csak a költségvetéssel foglalkozzon. A legszomorúbb az egészben, hogy ennek a fantasztának esélye is van a poszt megszerzésére, hiszen Orbán mindig is kiállt érte, megvédte. Az a tény, amiről itt írtunk, hogy milyen veszélyes helyzetbe sodorta az országot Matolcsy, és a választások után jön az újabb sokk is alátámasztja, hogy menekül a jegybanki pozícióból.

A történet csúcsa pedig most következik, helikopteres Tónink, akit mostanában jegelnek és bújtatnak a közvélemény és az emberek elől, átveszi a jegybankot. Csöbörből vödörbe.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!