Na, hol építünk új sportlétesítményeket, na?

Forrás: Népszava

Nem akarok elébe menni a poénnak, tehát csak semmi spoiler: először legyen szó arról, hol építettünk eddig. Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Horvátországban.

A kormányon eluralkodó fociláz nemzetpolitikai agyömleny eddig legalább tényleg csak azokra az országokra terjedt ki, ahol élnek magyarok. Már, ha magyarnak lehet például nevezni azokat a Soros-bérenc, idegenszívű, migránsbarát ügynökterroristákat, akiknek ez nem tetszik. Jó, rendben, muszáj őket magyarnak nevezni, mert egyre kevesebben vannak, akiknek tetszik, és amúgy is fogy a magyar, a nemzet része maradhat tehát az is, aki esetleg nem szeretne stadionokat.

És bizony jogos a kormány aggodalma, hogy mi lesz például a nemzettest Afrikába szakadt részével? Mi lesz a ghánai magyarokkal? És akkor jött az ötlet: építsünk sportlétesítményeket Ghánában, a hazánknak, bölcs vezérünknek és a magyar sport dicső fényének további csodálatos hírverést csinálva.

És természetesen kikérjük magunknak a feltételezést, hogy mindez azért van, mert idehaza már nem lehet eleget lopni az építkezéseken nincs szükség több stadionra, egyszerűen csak segíteni szeretnénk a fejlődő országoknak abban, amihez értünk. Márpedig a stadionépítéshez nagyon értünk. A gyermekéhezés felszámolásához pedig látványosan nem, ezért nem Kenyába, Etiópiába, Szomáliába vagy esetleg Borsodba lapátoljuk a magyar adófizetők pénzét.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!