10 bizonyíték arra, hogy a valódi kormányszóvivő igazából Marsi Anikó!

2017.11.22. 17:00 Vélemény

Szerencsésebb honfitársaink még az RTL Klubról emlékezhetnek Marsi Anikóra, aki az addig még nem látott formátum egyik műsorvezetője volt, a kereskedelmi csatorna indulásától nagyjából a 2000-es évek első évtizedének közepéig.

Szerencsétlenebb honfitársainkra a két random műsor között lezajló „híradóból” köszön be minden este, a jelen cikk végén is idézett blődebbnél blődebb képaláírásokkal.

Gyakran igazi szenzáció volt Marsi élete – gyakran szerepelt a bulvárlapok címlapján, házasság, gyerek, kutya cica, minden. Aztán eltűnt, hogy 7 évvel később visszarobbanjon a képernyőre.

2016-ban az Andy Vajna érdekeltségébe kerülő TV2 nagy átrendeződéseket generált. A szaftos bulvártémákban járatos Kökény-Szalai Vivient a Fidesz-közeli vezetés ültette a csatorna hírigazgatói székébe, ahol azóta is ő élet s halál ura.

Marsi közleményben nyilatkozott még szintén abban az évben, hogy Kökény-Szalainak igent mondott a hírolvasói felolvasói szerepre. Csak neki, és csak most. Jöhet a nagy visszatérés. Marsi életútja a köztévé Ablak c. műsorától indult, 2016-ra jutott az újságírói szakma csúcsát jelentő esti híradóba, ahol azóta is ül, és néz a kamerába. És felolvas.

Amit meg felolvas azt meg kár minősíteni. Sima agitprop anyag, egyenesen a pártszékházból. Helló emberek újra 1986 van!

Szóval a bizonyítékok birtokában elmondhatjuk, hogy Marsi Anikó illetve felolvasó társai a „Tények” c. akcióhírműsorban szinte szóról szóra ugyanazt fújják, mint a Fidesz prominensei az izgalmas sajtótájékoztatókon. Ha nem is szóról-szóra ugyanazt, annyiban azért megállapodhatunk, hogy igencsak rezonál a fideszes propagandával.

A műsorvezetőasszony és társai bizonyára nem hülyék, ezért tudják/érzik/sejtik, hogy amit a kamerába mondanak az nettó kamu, gagyi propaganda. Bizonyára vannak ezzel kapcsolatban ellenérzéseik is. De valószínűleg megvastagodott az arcukon a bőr, hogy ezzel együtt is tudnak élni. Vastagabb már csak akkor lehet, ha a kormánybuktatás után, mikor már a gazdáik és szétszaladtak, a mai propaganda tűpontos ellentétét mondanák be. Sajtószabadsággal, és objektivitással átitatott pátoszban.

Na akkor nézzük a bizonyítékokat!

Figyelem! A következő képsorok nem a Fidesz sajtóosztályának pillanatfelvételei (elvileg), hanem a TV2 Tények című műsorából származnak! (A képek a lastdaysoftenyek.tumblr oldalról származnak)

soros 2
És állítólag még zsidó is… Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
botka levegőt lélegzik
Sőt, egy szemtanú szerint egyszer már saját magát is megette. Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
soros erkolcstelen
Erkölcstelen. És Soros György. Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
simicsk
Mészáros Lőrinc már be is jelentkezett Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
ellenzék
A kormány meg felszarvazott Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
soros náczy
Soros György valójában egy náci hadtest. Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
három sot negy fronton
Földön, vízen, levegőben? Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
soros kétes üzletei
Igazi fideszes tempó, gratulálunk Anikó! Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com
botka jobb kezét elvitték a bal még a helyén van
Addig bal térde valamint nyakcsigolyái előzetesben várakoznak. Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com

Zárásként egy olyan képkockával búcsúzunk, amivel nem lehet nem egyet érteni, ha a műsorra gondolunk:

madárijesztők
„Jól kereső élő madárijesztők” Persze ez csak tipp… Kép // lastdaysoftenyek.tumblr.com

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!