Itt a lista, kiket telepített be Soros György!

Orbán szerint Brüsszel a Soros tervet hajtja végre, és ő az egyetlen, aki ez ellen meg tud védeni bennünket. Azonban hiba csúszott a gépezetbe, és ez a védelem kerítés ide vagy oda, nem működik teljesen. Olyan mennyiségű arab bevándorló van már az országban, hogy ha mind hazaköltözne egyszerre, akkor bizony az jelentős változásokat okozna!

Nézzük csak, kik csúsztak át Orbán védelmén!

dr. Alotti Nasri – szír származású szívsebész. Itt egy kicsit túl is tolták Soros tervét, mert tavaly a Zalaegerszegi fideszes vezetésű önkormányzat díszpolgárrá avatta. Egyébként a kórházban, ahol dolgozik öt arab származású orvos gyógyítja a magyar betegeket.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed – jemeni származású orvos, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neonatológia szakterületen praktizál. A Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház főorvosa, aki tavaly kapta meg az év orvosa, Astellas-díjat. Egy újabb homokszem a gépezetben. Mondjuk őt a saját páciensei terjesztették fel a díjra.

dr. Omar Assani – Szíriából érkezett Magyarországra, ma Gyöngyösön, a Bugát Pál Kórház orvosigazgatója. Szomszédságában, Egerben öt arab származású orvos kollégája dolgozik a megyei kórházban.

dr. Bourgla Oszama – Bicskén paraktizál házorvosként, és új nyelvet tanul, hogyha odajut Magyarországon a helyzet, akkor el tudjon menni innen, biztonságot tudjon nyújtani a családjának.

Dr. Daher Pierre – az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa. 2010 és 2014 között fideszes parlamenti képviselő is volt. Gondolom már ciki lett volna újra indítani. Remélem, a fidesz szimpatizánsok legalább őt nem terroristázzák le a facebook-os posztjaiban.

Nemrég írtunk arról, hogy a salgótarjáni kórházban pedig már iszlám imaház működik, mert már nem találnak magyar orvost, aki el tudná látni a feladatokat. Szöges ellentétben áll tehát a kormány uszító propagandája a hétköznapi valósággal. Csak remélni tudjuk, hogy az a kb. 80-100 arab országból származó orvos, aki hazánkban gyógyít, nem gondolja meg magát gyűlölködő közbeszéd miatt, és nem áll tovább egy normálisabb országba.

Mert akkor már nekünk csak a Vajákos Biri marad, senki más.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!