Korózs Lajos szerint soha nem látott módon verte át a nyugdíjasokat a Fidesz

2017.11.15. 11:25

Hír Tv reggeli műsorában Korózs Lajos azt mondta, a kormány félrevezette a nyugdíjasokat. Ráadásul szándékosan.

A kormány nyugdíj-prémiumról és emelésről szóló ígéretei ugyanis hamisak – mivel az átlagnyugdíj alapján számolt plusz a nyugdíjasok kétharmadát nem érinti, ők nem kapják a beígért összeget.

Elhitte, hogy emelik a nyugdíját? Akkor ezt még olvassa el!

 

„Propagandakormányzás van, ezt nyilvánvalóan mindenki tudja, vagyis a legtöbb ember tudja, kivéve a fideszes szavazókat. 40-45 ezer forintot hangoztattak hónapokon keresztül, és ennek a töredékét kapják a nyugdíjasok. A nyugdíjprémium és a visszamenőleges kiigazítás összecsúszott. Ezt szándékosan csinálták egyébként, hogy a nyugdíjasok kapnak egy összegben valamilyen pénzt, és azzal majd meg lesznek elégedve”.– mondta a szocialista képviselő.

A nyugdíj-emelésnek álcázott kampányfogással azonban még több baj van. A Magyar Nemzet által megkérdezett szakértő számításai alapján sokan egy plusz fillérre sem számíthatnak, így amikor a postás hozza a nyugdíjakat ők majd joggal érezhetik átverve magukat.

A beígért 24 ezres prémium helyett ugyanis volt akinek alig tízezer forint érkezett a számlájára, ami még ennél is szörnyűbb, hogy volt olyan is akinek csak annyi jött, hogy az 12 hónapra lebontva éppen eléri a 400 forintot.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!