Egy migráns megakadályozta egy nagyon fontos állami szövetség létrejöttét

Forrás: Népszava

Utána azonnal elment Amerikába. Lehet, hogy ez is a Soros-, vagy esetleg valami azzal párhuzamos terv része?

Aki a migráns-maszlagot beveszi a kormány kedvéért, a fenti bevezetést is el fogja hinni, de azért mindenképpen tájékoztatnunk kell a Kedves Olvasót, hogy ezúttal a Pesti Bulvár sem ért egyet saját magával. Ráadásul nem szeretnénk megbántani a magyar válogatott egyetlen gólképes csatárát sem. Szijjártó Péter külügyminisztert viszont de.

Nikolics Nemanja gólt vágott Costa Ricának, ezzel meg is vertük 1-0-ra a VB-résztvevőt.

Mármost nem titok, hogy Nikolics szerb származású, tehát a kormány szemében gazdasági bevándorló, hiszen dolgozni jött Magyarországra, és úgy telepedett le nálunk.

Nemrég Andorra ellen kikaptunk 1-0-ra, majd nem sokkal később Szijjártó Péter el is utazott a miniállamba, és kijelentette, hogy:

„Andorra két nagyon fontos ügyben, az új ukrán oktatási törvény és az uniós adóharmonizációs törekvések vonatkozásában is fontos szövetségese lesz Magyarországnak.”

És most gondoljanak bele, Szijjártó Péter micsoda szövetséget köthetett volna Costa Ricával! És erre mi történik? Jön egy migráns, és elveszi a magyar külügyminiszter munkáját. Pedig, ha kikaptunk volna, Szijjártó azonnal utazhatott volna Costa Ricára, és köthetett volna egy nagyon fontos megállapodást mondjuk arról, hogy a tengerentúli állam támogatna minket a nyílméregbéka-piacon, vagy még ki tudja hol.

Köszönjék csak meg Nikolics Nemanjának, hogy elrontotta a kapcsolatot azon kevés ország egyikével, amelyik még hajlandó szóba elegyedni velünk!

Ezen írás zárásaképpen a cikk szerzője szeretné megerősíteni, hogy kedveli, és a nagyon kevés jó futballistánk egyikének tartja Nikolics Nemanját, továbbá nem feltételezi, hogy az Andorra elleni vereségnek bármi köze lenne a miniállammal kötött szövetségünkhöz. Azt viszont nehezményezi, hogy amíg Szíjjártó Péter Andorrával jó kapcsolatot igyekszik kialakítani, addig a valamivel erősebb Amerikai Egyesült Államokkal már megint civakodik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!