A többszörös válogatott focista páros lábbal szállt bele Orbánba

Orbán Viktor - savanyú a szőlő // kép: nol.hu

2017.11.10 10:34

A korábbi negyvenszeres válogatott labdarúgó kőkeményen vágta a felelősök arcába  véleményét a csütörtöki gyalázatos játék, a Luxemburg elleni 2-1-es vereség után.

Íme Urbán Flórián nyilvános facebook oldalán megjelent poszt vágatlanul.

Tisztelt futballszerető sporttársak!

„Luxemburg-Magyarország 2:1
Sokan hittük, hogy az Andorra elleni vereségnél nincs lejjebb. De bizony van! Kineveznek szövetségi kapitánynak egy olyan fiatalembert, aki még nem hogy eredményt nem ért el a futballban, de még egy edzést nem vezetett le önállóan. A meccs utáni nyilatkozata vérlázító. Szerinte kevés volt az idő a felkészülésre… Ahham… Az ellen a Luxemburg ellen, akit egy valamirevaló Nb I-es csapatnak gólokkal kellene vernie! Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy Fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni.

Luxemburg-Magyarország 2:1…
Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!