Kiskapun, ellenőrzés nélkül engedték be a fradista késelőt

A Fradinak 3 millió forintot kell befizetnie, továbbá a szövetség elrendelte a Groupama Aréna B1, B2, B3 és C1 szektorának három soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen való lezárását a hétvégi botrány miatt.

Nyilvános helyen, csoportosan elkövetett garázdasággal és súlyos testi sértéssel gyanúsít a BRFK két férfit, aki november 4-én azonosíthatóan részt vett az FTC–DVSC futballmeccs szünetében kirobbanó tömegverekedésben.

A Magyar Nemzet összeállítása szerint szombat este a vénaszkennert elfogadó szurkolói csapat kemény magja, az úgynevezett Halhatatlanok bandája verekedett össze az ellenőrzést eddig elutasító régi Fradi-tábor tagjaival – a balhét sajtóértesülések szerint egy korábbi vezérszurkoló, a Bonyha becenevű P. Dávid kezdte a Groupama Aréna előterében.

Két embert megkéselt, egyiküket súlyosan megsebesítve. Őt viszont csaknem harmincfős, maszkos csapat verte-rugdosta eszméletlenre, azóta is kórházban ápolják.

Azóta a Digi Sport Reggeli Start című műsorának egyik vágóképén bemutatták, hogy a később összevert a Bonyha becenevű férfi és néhány társa nem a beléptetőkapun jutott be a stadionba, hanem az úgynevezett problémakapun át, ahol nincs kártyaellenőrzés, és lehet, hogy biztonsági átvizsgálás sem volt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!