Soha nem látott balhét csaptak a fradista focidrukkerek – itt a videó róla

A szombat esti Fradi-DVSC meccsen történt balhéról most egy rövid videó is előkerült. A Fradi-ultrák három és fél év után újra visszatérhettek a Groupama Arénába, melynek aztán meg is lett az eredménye, hisz óriási tömegverekedés tört ki, melyben ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben megsérült, sőt egy kés is előkerült. Hogy hogy sikerült a fegyvert bevinni az arénába, azt még nem sikerült tisztázni.

Egy, az Indexnek bveszámoló szemtanú szerint a félidőben, a mosdóknál kialakult óriási embertömegben egy csoport, kik fekete ruhát viseltek, hirtelen elkezdték eltakarni az arcukat maszkokkal, sálakkal, kapucnit húztak majd szervezett sorokban megindultak egy Bonyha nevű, volt-vezérszurkoló felé, aki látszólag fel volt készülve a felé irányluló támadásra. Azt, hogy pontosan hogy kezdődött az egész, nem lehet pontosan tudni. A videón látszik, hogy a férfit köörbeveszik, majd elkezdik dobálni, s mikor az egyik eltalálta, ekkor rohantak rá s kezdték el agyba főbe püfölni Bonyhát az ultrák. A szemtanúk szerint a kést ő vette elő. Az esetet jelenleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Azért felmerül a kérdés, hogy megéri-e visszaengedni csupán a létszám miatt az ilyen embereket, kiknek szinte lételeme az erőszak. Hogy fogják így nyugodt szívvel elvinni a foci után érdeklődő gyermekeket a meccsekre a szüleik? Tényleg megéri elveszteni a békés szurkolókat, kik valóban a sport és csapatuk iránt érzett szeretetből látogatják a meccseket az ilyen rendbontók miatt? Ezeket kéne átgondolni…

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!