Juhász Péter nem mindennapi ajánlatot tett Fekete-Győr Andrásnak – egyúttal rendesen ki is osztotta

Forrás: nol.hu

„András! Beszélgessünk, miért nem állsz be mögém?” képaláírással jelent meg Juhász Péter Facebook-bejegyzése, amit a Momentum elnökének címzett.

A levélben többek között az áll:

„Kedves András!

Kérlek, üljünk le beszélgetni arról, hogy mi az értelme egymás ellen indulni a választásokon.

Nekem régóta hangoztatott meggyőződésem, hogy nem lesz kormányváltás, ha olyan emberek egymás ellen indulnak, akik ugyanazért küzdenek. Ez ugyanis a Fidesz kottája, ez a centrális erőtér politikája.

Remélem abban egyetértünk, hogy Rogánt és az összes fideszes képviselőt mihamarabb le kell váltani. Nekem ez a célom. Bízom benne, hogy neked is.
Emellett elképzelhetőnek és elfogadhatónak tartom, hogy te másképp képzeled el ennek a módját. Viszont ma nem értem, hogy hogyan.”

Juhász invitálja Fekete-Győrt egy nyilvánosság előtti megbeszélésre

„Éppen ezért kérlek, üljünk le a nyilvánosság előtt megbeszélni. Ismertesd álláspontodat, mondd el, hogyan lesz Budapest 1. sz. választókerületében leváltva a Fidesz azzal a stratégiával amit követsz. Ez nem csak engem érdekel, hanem nagyon sok választót is. Ezért írok neked, és ezért kérlek, hogy nevezz meg egy helyszínt és egy időpontot, hogy megbeszéljük ezt a nyilvánosság előtt.”

Ha már nyíltan ír neki, egyúttal bele is áll kicsit

„Elhiszem, hogy életed meghatározó eleme és ezért fontos neked, hogy hova jártál iskolába, hol éltél, azonban szerintem jobban érdekli az itt élőket, hogy értük mit tettél. Ugyanis az országgyűlési választás nem kettőnk ügye, nem magánügy, hanem közügy.

Elfogadom azt is, hogy a Momentum nem a választási matematika alapján dönti el hol indít jelöltet, azonban a választások kimentetelét a választási matematika nevű tudományág alapján lehet megbecsülni. Érdemes számolni vele ha politikával foglalkozol és nem ezotériával.

Ezért tartom fontosnak, hogy ismerhessék meg mindkettőnk álláspontját a kérdésben.

Várom válaszodat, üdvözlettel,

Juhász Péter”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!