Németh Szilárd csak ‘arra’ tud gondolni Bangónéval kapcsolatban

2017.10.30. 16:00

Németh Szilárd a Fidesz legdrágább ékköve, a faék egyszerűségű mondatok fenegyereke, a rezsik biztosa, a sorosozás Tarantinoja, a kocsmapolitizálás avatatlan illiberális császára ma megosztotta bonyolult gondolatmenetének újabb bizonyítékaként – élete legtutibb Facebook-bejegyzését.

A bejegyzésben Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselőasszonyon élcelődik, pontosabban azon, hogy az ott szereplő 9 (azaz kilenc darab) képen Bangóné más-más ruházatban szerepel.

Rém kiakasztó lehet, hogy valaki tiszta ruhában jelenlik meg, de a Minden Rezsik Biztosa még azon is megütközött, hogy a képviselőnő haja sem ugyanolyan a különböző képeken.

Németh a találomra összeszedett 2012 és 2017 között készült sajtófotókkal azt próbálta bizonyítani, hogy a szocialista képviselő urizál, amikor nem ugyanabban a ruhában és ugyanazzal a dauerral nyom végig egy vagy több parlamenti ciklust.

Idézet következik Németh posztjából: „Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését. Így volt ez tegnap is, bár pontosan tudja, hogy minden rászoruló gyermek kap meleg ételt az őszi szünetben is, nem úgy, mint a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt. Sőt, amikor a főnöke és családi barátjuk, Gyurcsány – többek közt 2007-ben – arról értekezett, hogy „nincsen ingyen ebéd”, Bangóné hallgatott is, mint a sír.”

Mivel Bangóné szavai célba találtak, amikor felhívta a Fidesz úri közönségének figyelmét a Magyarországon ijesztő méreteket öltő gyermekéhezésre, ezért ahelyett, hogy érdemben foglalkoznának a nélkülözőkkel, a ‘Párt’ inkább ráuszította Németh Szilárdot a probléma felvetőjére.

Biztosan megoldódik attól minden, ha azt nyomjuk el, aki hangosan tiltakozik, nem igaz? Nem.

A mondanivalóját alátámasztandó képeken egyébként szerkesztőségünk néhány laikus (férfi) tagja szerint a 9-ből csupán 2 képen más a haja, és ezen belül egy darab képen más színű is. De mi ehhez nem értünk annyira, mint Németh Szilárd.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!