Betelt a pohár megjósolták Lázár végét: „Vigyázz, Jani, mert minden ilyen mondat százalékokba kerül a végén!”

Fotó: Népszava/Molnár Ádám

Kedves János!

Elnézést a közvetlen megszólításért, de hadd legyek már ennyire bizalmas, ha már, mint választott (igaz, mások által választott, de ez a demokrácia) képviselőmként szolgálod a közt.

Szóval, kedves János!

Nekem nem az a fő bajom (az is baj persze, de majd elszámolsz vele a kormányváltás után), hogy elfelejtesz ezt-azt bevallani.

Ahogy a 444.hu is megírta:

  1. 2014-ben derült ki, hogy felesége nevén Tokaj-hegyaljai szőlők, míg kiskorú gyerekei nevén budai ingatlan van.
  2. 2006-ban saját magát buktatta le még Hódmezővásárhely polgármestereként: megosztotta felesége és idősebb fia vagyonnyilatkozatát is. Kiderült az akkor másfél éves kisfiának már volt bankbetétje, illetve a kisfiú Lázár feleségével közösen felerészben tulajdonosa volt egy révfülöpi nyaralónak.
  3. A balatoni nyaraló korábban nem szerepelt Lázár bevallásaiban, pedig a tulajdoni lap szerint kellett volna. Azzal, hogy négy alkalommal elhallgatta (a 2013, 2014 és 2015 januárjában, valamint a 2014 júniusában leadott vagyonnyilatkozataival), megsértette a vagyonnyilatkozati szabályokat.

Én azon vagyok rettenetesen felháborodva, ahogy a népszavazás lehetőségét kezeled.

Hogy azért kell a képviselőknek a Tisztelt Házban meghozni a döntést, mert nem kétséges, hogy a népszavazás milyen eredményt hozna. Tényleg nem kétséges: egy népszavazás úgy küldene el titeket a búsbüdösbe, hogy az a választások előtt igen kellemetlen lenne.

Ezért aztán ne döntsön a nép az ország szempontjából pozitívan, majd ti döntötök negatívan a parlamenti többségetek segítségével.

Te Jani, én ettől hányok, és nem vagyok vele egyedül. Többmillióan vagyunk, ha jól tudom. Egy népszavazáson még el tudsz bennünket hallgattatni, de a választásokkal mi lesz? Azokat is ott akarod majd eldönteni, kétszázadmagaddal?

Vigyázz, Jani, mert minden ilyen mondat százalékokba kerül a végén! Na, nem mintha kár lenne értetek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!