Megmagyarázhatatlan: Orbánnal kapcsolatban érdeklődött, kizárták a nemzetbiztonsági ülésről

Demeter Márta, az LMP képviselőjének az volt a terve, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai ülésén a Fidesz számára kellemetlen keresztkérdéseket fog feltenni. A terve viszont a kormánynak hála, megbukott. Mert ami nekik kellemetlen, arról nem lehet beszélni. Ez aztán a szólásszabadság, mondhatom…

A fideszes képviselők indoklás nélkül kizárták a volt MSZP-s Demetert, mert az Zaid Naffa és Orbán Viktor furcsa kapcsolatáról szeretett volna többet megtudni. A dolog azért kényes a kormány számára, ugyanis Jordánia tiszteletbeli konzulja magyar állampolgárságért folyamodott, de már előtte megbukott a terrorelhárítás átvilágításán, amit Orbánnak tudnia kellett, hisz többször is látták a miniszterelnök „környezetében”.

A képviselő korábban a Hír TV-nek azt nyilatkozta: „Arról az emberről beszélünk, aki Gaith Pharaonnak a nemzetközi körözött bűnözőnek egyébként jövedelemigazolást adott ki azért, hogy a magyar hatóságok ne vizsgálják az ő anyagi hátterét. ”

Vagyis ő segítette elő a milliárdos Pharaon és Orbán kapcsolatát is.

Hasonló eset már korábban is történt a Demeter Mártával, ugyanis még a nyáron Kövér László állított akadályt az útjába, mikor letelepedésikötvényekkel kapcsolatban akart érdeklődni.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!