Kálmán Olga olyan kijelentést tett amivel vérig sértette a teljes „rajongó táborát”

Kevés olyan ember van a hazai közéletben, aki ilyen gyorsan, ilyen nagy mértékben tudta volna megváltoztatni a magáról alkotott képet, mint Kálmán Olga. Ráadásul ő ezt úgy csinálta, hogy kiírta magát a gerinces újságírók sorából. Az ATV-n stílust teremtő műsora az Egyenes Beszéd már érezhetően a kifulladás határán volt vezetésével. Érezhette ezt ő is, felmérhette az újítás igényét, de sajnos ez nem csak abban merült ki, hogy csatornát váltott.

Egykori rajongói érzik, ez a műsorvezető már nem az, akit megszokhattak. Mintha alákérdezne egyes politikusoknak, mintha kötekedne más vendégeivel. Ma már egyre nagyobb hangot kap az a vélemény, hogy eladta magát Simicskának, és ezzel a Jobbiknak. Mi mást gondolhat az ember, amikor a Magyar Nemzetben a következőt mondja egy interjú során: „A Jobbik-eset az iskolapéldája annak, hogy ha egy párt járja a vidéket, ott van az emberek között, és megérti az emberek gondját – más kérdés, hogy ezt mire és hogyan használja ki –, akkor díjazzák a választók. Nem csak a tévéműsorokon keresztül lehet szavazókat gyűjteni. Ha valaki most úgy érzi, szűkek a médialehetőségei, akkor meg kell próbálni ugyanazt az utat járni, amit a Jobbik járt.”

Ejha! Csettint egyet a baloldali szavazó, akinek eddig Kálmán Olga szava volt a zsinórmérték. Ezek aztán az elismerő szavak!

De mit is mondott ugyanez a hölgy nem régen egy másik újságban a Jobbikról?

„Mert ez nem arról szól, hogy lehet-e szakmailag jót vitatkozni vagy nem, lehet-e érvelni egy Vona Gáborral szemben, ez egy teljesen más kategória. Ez részemről arról szól, hogy akár egy másodperc erejéig adok-e ezeknek az eszméknek felületet, nyilvánosságot.”

„Nem mondtam, hogy illegitim. Csak nem adok teret a nézeteiknek. Az ATV híradójában szerepelnek, a kiegyensúlyozottság jegyében. De egy háttérműsorban már nem szeretnék felületet adni mindannak, amit ők képviselnek.”

„De ha valaki azt mondja, hogy össze kell írni a zsidó politikusokat egy listára, akkor itt mi a kérdés? Kérdezzem meg, hogy de mi célból? Hogy is jutott eszébe? Nem teszem!” – válaszolt a kérdésekre 2013 decemberében a Magyar Narancsban.

Ezek után a szavak után pedig -ugyan egy másik csatornán- egy hasonló műsorban folyamatosan alákérdezni a Jobbikos politikusnak, hát hogy is mondjam csak, elég korpás fejbőrt sejtet, már amennyiben igaz az a reklámfilm szereplők közötti mondás, hogy van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja.

Csak vigyázzon, kedves Olga, mert tudja, aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!