Kálmán Olga fakanállal megy neki ellenfeleinek

Kálmán Olga most fakanállal megy neki „ellenfeleinek”. A politikai vitaműsorok koronázatlan királynője igencsak rendhagyó szerepben tűnik fel a képernyőn. A szigorú, de népszerű műsorvezetőnő az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában fog kanalat ragadni.

– Hetedikes koromban már önállóan főztem, mire jöttek haza a szüleim, volt, hogy meleg étellel vártam őket. Örültem, hogy meglepetést szerezhettem – árulta el a Borsnak Kálmán Olga, aki elmondása nem egyszer okozott katasztrófát a konyhában.  A tévés eddig a családjának főzte a finomabbnál finomabb étkeket, de most az egész ország előtt szeretne bizonytani.

A műsorvezető a lapnak elárulta, sokat vacilált rajta, hogy elvállalja-e a műsorban való szereplést, de végül beadta a derekát.

„Ha egy táncos vagy éneklős show-műsorba hívnak, nyilván nem vállalalom, ezek után nem be­szél­gethettem volna a költségvetésről politikusokkal. A főzés és a gasztronómia tulajdonképpen alkalmazott művészet. Nem bohóckodás ez a műsor, ha­nem kőkemény munka.” – mondta el a lapnak Kálmán Olga.

Kíváncsian várjuk, mi fog kisülni ebből. Mi drukkolunk.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!