16 évvel fiatalabb adonisz mellett képzeli a jövőt a tapasztalt színésznő

Lévay Szilveszter musicaljei az Elisabeth, a Mozart és a Rebecca óriási siekrt arattak Magyarországon és folyamatosan teltházzal futottak. 2016-ban a sikerszériát foyltatni kívánja a Budapesti Operettszínház és Lévay Szilveszter legújabb musicaljét a Lévay darabok bécsi anyaszínházát megelőzően elsőként állítja színpadra a mostani formájában. A Marie Antoinette musicalt Japánban mutatták be, majd ezt követően Németország is bemutatták, ám jelenlegi bővített formájában Budapesten lesz látható. a Marie Antoinette szereposztása: Marie Antoinette: Polyák Lilla / Vágó Bernadett Magrid Arnaud: Gubik Petra / Vágó Zsuzsi Axel von Fersen: Gömöri András Máté / Horváth Dániel Orleanss-i Lajos Fülöp: Szabó P. Szilveszter / Homonnay Zsolt / Szerényi László Jacques Herbert: Kocsis Dénes / Veréb Tamás XVI. Lajos: Mészáros Árpád Zsolt / Magócs Ottó Leonard Autié: Angler Balázs Boehmer: Csuha Lajos / Pálfalvy Attila La Motte: Kisfaludy Zsófia / Prescsák Zita Louis Edouard de RohanGuémémé: Ottlik Ádám / Jantyik Csaba

A most 41 éves színésznő, Polyák Lilla még 2015-ben vált el két fia édesapjától, Homonnay Zsolttól, akivel 15 évig voltak együtt. Ennek és a nagy korkülönbségnek köszönhetően sokan azt gondolták, szerelme a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéval nem fog sokáig tartani.

A Budapesti Operettszínház művészei azonban rácáfoltak erre, a lánykérésen is túl vannak. Sok mindennel kell megküzdeniük a mindennapokban, az egyik legkomolyabb probléma az időhiány. Máté ugyanis színházi elfoglaltságai mellett már öt hónapja edz a TV2 nagyszabású produkciójára, a Ninja Warriorra.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!