Rétvári iskolareformja tetszés szerint zsidóra, leszbikusra hangolva

Azt mondja ez a hihetetlenül okos és kifinomult Rétvári, hogy a Magyarországra érkező muszlim családok gyerekeit keresztény iskolákba kell járatni, mert akik keresztény iskolába járnak, azokat keresztény oktatók tanítják, és azok keresztény gyerekek között vannak, így felnőtt korukra „nem fogják utálni” (!!!!) a keresztényeket.

Szeretem Rétvári szimplifikált világképét, falvédő-bölcseleti szociológiai érzékenységét és konyhapszichológiáját. Sok gond van azzal, amit ebben az egy mondatban elmondott, de most hagyjuk, úgysem értene meg az ellenvetésekből semmit.

Ám ha egy pillanatra elfogadom a logikáját (ha van ilyen egyáltalán), s igazat adok neki, akkor csak kérdem: nem kellene Magyarországon minél több zsidó iskolát létesíteni, ahová sok-sok honfitársunk járna, ahol zsidó oktatók tanítanák őket, zsidó gyerekek között lennének, hátha felnőtt korukra „nem fogják utálni” a zsidókat..?

Vagy mi lenne, ha lenne sok meleg és leszbikus iskola, ahová heteroszexuális honfitársaink járnának, a tanárok mind melegek vagy leszbik volnának, a gyerekek úgyszintén, hátha a heteroszexuálisok felnőtt korukra „nem fogják utálni” a melegeket és a leszbikusokat.

És még volna néhány ötletem különféle iskolatípusokra…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!