Csonthasítóan durva nyílt levélben védik meg Cserdi polgármesterét – ennél szebbet nem olvastál a héten

Drága honfitársaim, kedves magyar emberek!

Megrökönyödéssel olvastam a hírt, miszerint megtámadták, leköpték, sőt még az életére is törtek Bogdán Lászlónak, Cserdi polgármesterének, mert egy nyilvános fórumon szóba merte hozni, hogy segítene a rászorulókon. A „bűne” többek közt az volt, hogy felajánlotta az őcsényi lakók által „kitagadott” menekülteknek, hogy az ő falujában bármikor, nyugodt szívvel mehetnek. Erre mi volt a válasz? El akarták gázolni…

Emberek…vérzik a szívem. Vérzik, mert azt látom, hogy a gyűlöletkampány, melyet a magyar kormány közvetít, működik. Hogy az emberekben rejlő agresszió utat tör magának a hatására. A Nemzeti Konzultáció sikeresen uszítja egymás ellen a magyarokat. Bármerre járok, bármilyen oldalra tévedek, bármely cikk alatt olvasom a kommenteket, nem látok mást, mint gyűlöletet, frusztrációt. veszekedést, személyeskedést, durva sértéseket. És egyre jobban vérzik a szívem…

Hogy juthattunk el idáig? Hogy történhet meg, hogy egy embert, aki rengeteget segített a cigányságnak a beilleszkedésben, aki befogadná a háborús menekülteket, s „kezet nyújt” a rászorulóknak, meg akarják ölni? Hátba rúgják, leköpik, bántalmazzák? Egyre jobban vérzik a szívem.

Mondjátok, mi zavar benneteket? Az fáj nektek, hogy egy általatok lenézett „büdös cigány” a legrosszabb napján is jobb ember és magyar, mint ti bármikor voltatok s lesztek? Nem tudok mást elképzelni… és egyre jobban vérzik a szívem.

Azt viszont tudom, ha nem fog össze a magyarság, hanem még mélyebbre bukik a gyűlöletben tengerében, akkor nekünk annyi lesz. Emberek, legyen elég mindenkinek a saját gondja, baja (Orbánék úgyis tesznek róla, hogy egyre több legyen) s ne okozzunk plusz fájdalmat egymásnak… mutassuk meg, hogy mi MAGYAROK összetartunk! Mutassuk meg, hogy jó emberek vagyunk, akikre számíthatnak azok, akik igazán rászorulnak a segítségre. Akik nem bántanak mást azért, mert jobb náluk. Nem szabad hagyni, hogy ilyenné váljunk. Ne hagyjuk, hogy kihozzák belőlünk a legrosszabbat! Ne hagyjuk, hogy tovább vérezhessen a magyar szív!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!