Csontig égette a kórházi ágy a videón nyilatkozó beteg lábát – Hende Csaba szerint hazudik

forrás: nol.hu

Vajon mennyire kell elvakult fideszesnek lenni ahhoz, hogy videofelvételeken nyilatkozó betegek történetét egyszerűen a baloldali sajtó aljas machinációjának könyveljük el? Hogy tud bárkiből is annyira eltűnni az emberség, hogy politikát csináljon emberek szörnyű eseteiből, amit a szombathelyi kórházban éltek át?

A múlt héten egy nevét vállaló beteg írt levelet az egyik kórházi esetekkel foglalkozó blognak. Gecse Ferencé azt állította, hogy urológiai műtét közben a kórházi ágyhoz tartozó elektromos párna egyik lábát megrázta, a másikat pedig szinte a csontig égette. Az esetet maga a beteg mesélte el a Nyugat.hu-nak.

Gecséné története aztán lavinát indított el. Antal Szilvia arról írt levelet, hogy 15 hónapos kisfiát kínozta meg az egyik orvos a kórházi kezelés alatt. Boros Éva pedig olyan megdöbbentő történetet írt le, ami arról szól, hogy 2016-ban magzatvízlevételre ment be a szombathelyi kórházba, 19 hetes terhesen. Tizenkétszer szúrták meg, szepszist kapott, ami után a magzatát is elvették, és a méhét is el kellett távolítani. Egy másik levélíró pedig azt a történetet írta le, hogy bár más miatt szállították kórházba édesanyját, végül mindkét lábát amputálták – számol be a különböző esetekről a nyugat.hu.

A portál levelet is küldött a kórháznak, hogy megismerhesse annak álláspontját, de az intézmény még csak válaszra sem méltatott, viszont egészen más témában (egy új röntgengép megérkezéséről) sajtótájékoztatót hirdetett, amelyen képviseltették magukat a nyugat.hu újságírói is.

A tájékoztatón ott volt Hende Csaba kormánypárti országgyűlési képviselő is, aki az eredmények – mint például, hogy 7 év alatt 17 milliárdot költöttek a Markusovszky kórházra – ismertetése után, egyszer csak belevágott a panaszos betegek ügyébe is, de valami egészen elborzasztó szemszögből.

A baloldali lakájmédia mondvacsinált hazug akciójának minősítette ezeket a személyes történeteket. Amiket az újságírók fantáziálnak, ezek pedig rágalmak és hazugságok. Amivel az eseteknek teret adó médiumok csak a közhangulatot próbálják megrontani, ebből politikai előnyt próbálnak kovácsolni. Ez egy rosszindulatú és kártékony cselekedet szerinte.

Csak azt nem értjük, hogy Hende Csaba miért nem tett feljelentést a rendőrségen rágalmazásért, ha valóban mondvacsináltnak tartja ezeket a történeteket. Emellett, ha kiáll mégis az igazáért, miért nem nevezte meg a hazugsággyáros portálokat, újságokat vagy akár a betegeket, akik arccal álltak történeteik mögé?

Hende Csaba emberségből is megbukott…

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!