Felfoghatatlan dolog történt magyar gyermekekkel, Isten bocsássa meg az elkövetőnek – köszönjük, Fidesz-KDNP!

A Mária Rádió a lelkek megmentéséért jött létre, hogy megtérést hirdessen, újra felkínálva a katolikus hitet a rádión keresztül az embereknek – írja a rádió a honlapján.

Szijjártó Péter nemrégiben úgy fogalmazott Budapesten, a keresztényüldözésről tartott nemzetközi konferencián.: összehangolt nemzetközi fellépésre van szükség a keresztényüldözés problémájának megoldásához.

Jó barátok leszünk, épp pornót nézek

A Mária rádió egyik önkéntese a lelkek megmentéséért sportoló fiúkat hívott interjúra, mivel jeles eredményeket értek el. Gyermekkorú és fiatalkorú személyekről van szó.

„Azonban nagyon hamar bizalmas hangnemre váltott: jó barátok leszünk. Először csak furcsa volt a fiamnak, de már ekkor szólt nekem. Aztán már szóba sem került az interjú, hanem megírta például, hogy egyedül van otthon, és éppen pornót néz”.

Amikor a srác az iskolában elmondta a dolgot a társainak, kiderült: csak az ő osztályában 8-10 fiú hasonló üzeneteket kapott, többségük sportoló fiú volt. Néhány nap múlva még több áldozat akadt, köztük egy 13 éves is, akinek a perverz rádiós pornográf képeket küldött magáról – tudta meg a Bors.

„Soros lapja ízléstelen módon figurázza ki a keresztényüldözést”

A fenti mondat az Origo.hu egyik címéből származik. A cikk írója többek között így fogalmaz:

„az „alkotó” elképzelhetetlennek tartja, hogy keresztényüldözés előfordulhat Európában és Magyarországon, ezért gyorsan összekukázott 10 olyan videót, ahol fideszes és kdnp-s politikusokat zargatnak ellenzéki médiamunkások, és íme, szerinte így néz ez ki itthon, haha.”

Kereszténység az, amit ŐK annak tartanak. A lelkek megmentéséért, a keresztényüldözés ellen, a hazugság, az erőszak és hatalom paripáin.

Ez a Fidesz-KDNP!

Isten bocsássa meg nekik!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!