Újpest fideszes polgármestere átlépte a pofátlanság küszöbét: durván kigúnyolta a megvert újságírót

Fotó: Marjai János/index.hu

Döbbenetes dolog történt a minap egy újságíróval. Nem Afganisztánban, nem valami háborús övezetben, hanem Budapesten, a Király utcában a KFC üzletében megverték az index.hu újságíróját. A „bűne” az volt, hogy az udvariatlan kiszolgálás miatt elkérte a panaszkönyvet, de helyette pofonokat kapott a biztonsági őrtől.

Már az is eléggé aggasztó, hogy ott tartunk, hogy egyszerű ügyfélkezelés esetén is erőszakhoz nyúl az, akinek nem tetszik egy vélemény. Egyszerűen ilyen hangulat van a levegőben. A miniszterelnök, akiknek a szavára hallgat az ország egy jelentős része, ahelyett, hogy elítélné az agressziót, uszítást, még bátorítja az erőszakos megoldásokat.

Fejétől bűzlik, szokták mondani, ami valószínűleg igaz is, de ezt a bűzt szívesen lélegzik be, majd fújják ki más kormánypárti politikusok is. Wintermantel Zsolt Újpest Fideszes polgármestere ezt a „viccet” találta elsütni Facebook oldalán:

Majd azután, hogy megérkeztek rá az első kommentek, amik felhívták rá a figyelmet, hogy egy ember megverésén viccelődni igencsak ízléstelen, tovább rángatta magát bele az erkölcsi mocsárba, védve álláspontját. Védve a védhetetlent. Értem én, megy a harc a Jobbikos szavazók kegyeiért, de közben azért nem lehetne embernek maradni?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!