Rémes bizonyítékot mutatott arra a Fidesz, hogy mi történik azokkal, akik észreveszik, hogy csaltak – megrázó történet

Nem is akármilyen sport alakul ki a kormánypárti körökben, ez kérem szépen, elit sport, hiszen hazánk vezető politikusai előszeretettel vesznek részt benne. A baj csak az, hogy nem szellemi sport, mert művelői éppen a szellem hiánya miatt űzik. Nos, nem csigázom tovább az érdeklődésüket, elárulom, a nyílt pályás diploma hamisításról van szó.

Olyan nemzetközi sikereket még nem tudhatunk magunk mögött, mint a 2010-es pakisztáni eredmény, ahol is 105 képviselő került bajba, az országgyűlés minden pártját érintve. Úgy megy ez nálunk, ahogy a politika egyébként is. Aki hatalmon van, az visz mindent, az ellenzéknek meg még morzsák sem jutnak.

Így nem is csoda, hogy lemondott köztársasági elnökünk áll az örök ranglista elején, megkockáztatom, hogy nem is nagyon lehet onnan kiütni. Azért az Fideszes körökben is fekete öves teljesítmény, hogy valaki, másnak a komplett könyvét adja be doktori disszertációnak.

Ha ebbe a magasságokba nem is tudtak emelkedni, azért több próbálkozása is van elitünk tagjainak. 1999-ben Szombathely akkori fideszes polgármestere, Szabó Gábor ellen indult rendőrségi, majd ügyészségi vizsgálat. A politikus később be is ismerte, doktori címének megszerzésekor hamis nyelvvizsga-bizonyítványt használt fel. Az Országgyűlés jelenlegi alelnökei közül Jakab István pedig címzetes egyetemi docensként tartott előadást, miközben legnagyobb valószínűség szerint maximum technikusi végzettsége van. A legújabb teljesítmény azonban új megközelítést hozott a versenyszabályokba. Előny szabály: ha lebuksz, nem baj, perelj rágalmazásért! Papp Gábor, Hévíz Fideszes polgármestere hazudott magának diplomát 2008-ban egy keszthelyi pályázatban, majd tagadta le a bíróság előtt, és nyert.

Így kell ezt, fiúk! Előre tovább a NER útján!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!