Rendkívüli felajánlás: tízmillió forint ütheti a markod, ha segítesz lebuktatni Orbánt

A Hustler magazint is kiadó Larry Flynt egész oldalas hirdetést jelentetett meg a Washington Post vasárnapi számában, amelyben 10 millió dollárt ajánl annak, aki olyan információt szolgáltat, amivel meg lehet buktatni Donald Trumpot.

A pornóproducernek nem most lett elege Trumpból, már tavaly, a választási kampány alatt is belengetett egymillió dollárt annak, aki olyan videóval vagy hangfelvétellel áll elő, amely bizonyítja, hogy Trump valami törvénytelent tett vagy szexuálisan megalázott valakit – lapszemlézte a hírt a 444.hu.

Ugyan a Pesti Bulvár szerkesztőségéből egyikünk sem pornópápa, (tudtommal) mégis arra a következtetésre jutottunk, hogy felajánlunk 10.000.000. azaz tízmillió magyar forintot annak, aki segít lebuktatni Orbán Viktort, amint törvénytelen dolgot hajt végre, szexuálisan megaláz valakit, vagy bármi olyasmit tesz, ami a büntető-törvénykönyvbe ütközik, és ezért a tettéért megfosztják hivatalától.

Így tehát nem érvényes semelyik, következmény nélküli cselekedete, amely fölött Polt Péterék szemet tudnak hunyni, kizárólag az, amely elkerülhetetlenül a bukását okozza.

Igaz, hogy nekünk nincs ennyi pénzünk, de személyes garanciát vállalok arra, hogy ha valaki egy ilyen bizonyítékot eljuttat hozzánk, ami által Európa egyik legkorruptabb vezetője és Magyarország rákfenéje eltűnik a közéletből, egyetlen nap alatt összekalapozom ezt az összeget!

Miért döntöttünk így?

Orbán Viktor mindent megtett annak érdekében, hogy a nyilvánvaló galádságai miatt ne kelljen szembenéznie az igazságszolgáltatással. Ha pedig lapul a mélyben valami, amiért valóban felelősségre vonható, annak napvilágra kell kerülnie, és ha ehhez egy ilyen felajánlásra van szükség, akkor mi nagyon szívesen eleget teszünk neki.

A képi- és hanganyagokat, dokumentumokat, leleplező tartalmakat az [email protected] e-mail címre várjuk. Amennyiben elektronikusan nem továbbítható bizonyítékkal rendelkezel, kérjük, jelezd ezt az e-mailben, hogy találjunk más módot az átvételére.

Garanciát vállalva a kifizetésre, amint Orbán nem lesz miniszterelnök,

Jabronka Richárd
2017. október 15.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!