Valami megmozdult a baloldalon – neves professzorokkal tartottak részországgyűlést a szocik

Miután a szocialisták eldöntötték, hogy nem fognak a továbbiakban részt venni azokban a parlamenti műfajokban, amelyek eddig is az előadást tekintve komédiába, tartalmukat nézve viszont tragédiába fordultak, kitalálták, mivel tudnak a leghatékonyabban közvetlen kapcsolatot tartani a lakossággal.

Részországgyűléseket tartanak, azaz, a szocialista frakció tagjai közösen elmennek az ország egy-egy városába, és ott tartanak konferenciát, fórumot az ország problémáiról. Így a képviselők közvetlenül is találkoznak az emberek véleményével, a civil szervezetek által felvetett javaslatokkal, és közvetlenebb kapcsolat alakul ki a társadalommal. Az első ilyen rendezvény Egerben volt, ahol a nyugdíjasok ügyeivel foglalkoztak. A rendezvény házigazdája Korózs Lajos volt szocialista politikus volt, aki az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának alelnöke.

Azonban aki azt hiszi, hogy egy újabb „a politikusok majd megmondják a tutit” típusú rendezvény volt, azok nagyot tévednek. Az előadók között olyan nevek szerepeltek, mint Dr. Krémer Balázs PhD habil. egyetemi docens, Dr. Köteles Lajos PhD volt főiskolai rektor, Dr. Rozsnyai Katalin PhD egyetemi docens, Dr. Hegyesiné Orsós Éva Életet az Éveknek Klubszövetség elnöke.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!