„Mellesleg leszarom, hogy Orbán elégedett volt-e az ebédjével” – a miniszterelnökkel különös véletlen történt egy csárdában

Ezek nem a véletlen talált politikusok, hanem a helyi révészek. Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

A miniszterelnök Nyíregyházáról hazafelé beugrott Tiszacsegére, és ha már ott volt, megebédelt. Nem baj, ha egyszer éhes volt. Az viszont, ahogy látogatását a Dehir.hu tálalja, az baj. Annyira baj, hogy a Rákosi-korszakot idézi.

„A Dehir.hu megtudta, hogy a kormányfő a Tiszacsegei Halászcsárdában ebédelt kíséretével. Orbán Viktor meglepte a csárda munkatársait, hiszen előre nem jelezték, hogy náluk ebédel majd. A miniszterelnök haltepertőt és halászlevet kért, s nagyon elégedett volt az étellel. Orbán Viktor több emberrel elbeszélgetett, benézett a konyhába is. Véletlenül ott volt a csárdában Bodó Sándor országgyűlési képviselő és Szilágyi Sándor, Tiszacsege polgármestere, természetesen velük is váltott pár szót a miniszterelnök.”

Tényleg azt gondolják, hogy

valaki elhiszi, hogy a fickó csak úgy beugrott egy csárdába, anélkül, hogy előtte még a szakácsok seggébe is belenézett volna a TEK?!

Tényleg azt gondolják, hogy elhiszi valaki, hogy a miniszterelnök hirtelen ötlettől vezérelt csárdalátogatásának pillanatában véletlenül volt ott a helyi országgyűlési képviselő és a polgármester?

Egyébként tényleg azt gondolják. Meg azt is, hogy ebben az országban mindenki hülye.

Mellesleg leszarom, hogy Orbán elégedett volt-e az ebédjével. Jobban érdekelnek azok ott Szabolcsban, Nógrádban, Borsodban, akiknek nem is jut.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!