Orbán váratlan vallomást tett, nagy nyilvánosság előtt

Orbán és Matolcsy MTI Fotó: Beliczay László

Egy Nyíregyházi logisztikai központ átadásán azt mondta Orbán Viktor, hogy a már a magyar állam nem lenne képes kiszolgálni tízmillió magyar ember kulturális-, szabadidős-, egészségügyi- vagy sportszükségleteit, ha nem lennének azok a családi kézben lévő vállalkozások, akik jelentős részt vállalnak át ezekből a feladatokból – írja a napi.hu.

Kedves Viktor! Ez számunkra nem volt titok eddig sem! Ha nem csak a Magyar Időket olvasná, akkor szembesülhetne a kórházak helyzetével. Esetleg javasolnám, hogy látogasson is meg véletlenszerűen egyet, ajándékba mostanában leginkább melegítő berendezést és rágcsáló mérget illik vinni.

A kultúrával meg a szabadidővel ne is nagyon törődjön, mert szabadideje az embereknek nincs, a kultúrát meg udvari talpnyalássá silányították, úgyhogy ezzel ne is akarjanak ellátni minket. A sportszükségleteinket meg kielégítik azok a családi kézben lévő vállalkozások, amik tulajdonosi körében szerepelnek a következő nevek: Orbán, Tiborcz, Matolcsy, Mészáros. Már amennyiben a dühödt ökölrázást is sportnak vesszük.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!