Ha Magyarországra jössz, ukránok veszik el a munkát, amit elvehetnél a magyaroktól!

Leolvadt az arcom, amikor megláttam, hogy a munkaerőpiacon tátongó rést nem magyar munkanélküliek és közmunkások átképzésével, hanem ukrán vendégmunkások betelepítésével oldja meg a kormány. Jól olvastad, nem akarja megoldani, hanem megoldja.

Nekünk, adófizetőknek ez 180 millióba került tavaly, jövőre 450 millió forintot szán rá a kormány.

Az információ az mfor.hu oldalon jelent meg, ahol azt is megírják, hogy

a szervezést egy debreceni munkaerőközvetítő cég, a Human Service Agency leányvállalata, a Horizon2020 Nonprofit Kft. kapta meg. Ungváron, Kijevben, Harkovban, Lvovban, Odesszában és Krivoj Rogban jelentek meg a hirdetések. A kommunikációs stratégiára, a plakátokra, a reklámfilmekre és a rádiós bejátszásokra 82 millió forint állt rendelkezésre a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból.

Ráadásul a hírek szerint már nem csak hazánk nyugati része, hanem például Miskolc is célpont, erre pedig már nem mondhatjuk, hogy arrafelé kicsi a munkaerőkínálat.

Mindez annak fényében különösen nevetséges – bár inkább mocskos –, hogy a kormány a migránsáradattal rémisztgeti a lakosságot, miközben maga hozza a migránsokat az országba, kifejezetten azzal a céllal, hogy elvegyék a magyarok elől a potenciális munkahelyeket.

Ideje hát lecserélni a feliratokat a ronda kék táblákon:

Ha Magyarországra jössz, ukránok veszik el a munkát, amit elvehetnél a magyaroktól!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!