Sok a pénzed? Nem szülsz? Na majd most a KDNP kezelésbe vesz!

Harrach Péter a KDNP ikonja Fotó: Népszava

A gyermekek megszületésénél akadályként jelenik meg sokszor az anyagi biztonság. Ugyanakkor az is jellemző, hogy ott születik a legkevesebb gyermek, ahol legnagyobb az anyagi biztonság – mondta egy, a KDNP által készített reprezentatív felmérésre hivatkozva Harrach Péter, a párt frakcióvezetője.

Erre azért kár hivatkozni, hiszen ez aligha annak köszönhető, hogy a kisebb anyagi biztonsággal bíró réteg többet tud vagy akar áldozni a gyerekekre. Harrach nyilván tisztában van azzal, hogy a nagyobb anyagi biztonsággal bíró rétegegek sokszor jobban tudják elemezni a jövőt, netán többet rágódnak az esetleges bizonytalanságokon, buktatókon.

Nem szeretném fölöslegesen szaporítani a szót, nézzük, mit mondott Komjáthi Imre, a Közmunkás Szakszervezet elnöke még pénteken, az ATV egyenes beszéd című műsorában. Vigyázat, a felvételből kiderül, hogy Harrach csúsztatott: nem kisebb, hanem nem létező anyagi biztonságról kell beszélni!

Komjáthi Imre: A szegénységi ráta alatt több mint egymillió gyermek él, ennek a fele WC, vagy éppen víz nélkül, gázról álmodni sem mernek.>Oszd meg, ha szerinted sincs rendben így!

Közzétette: MSZP – 2017. október 9.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!