Magyarország Malawi szintjén: a hétfő a vámpírok és a Sátán jegyében telt

Aradszki András itt nem ördögöt űz, csak úgy néz ki (Fotó: Bielik István, Népszava)

Mi a hasonlóság Malawi babonás bennszülöttei és egy hazai kereszténydemokrata országgyűlési képviselő között? Ne is soroljuk: vagyon, megjelenés, születéskor várható élettartam. Így elsőre. A tanulatlan, babonás bennszülöttek intelligenciaszintje azonban fikarcnyit sem kisebb, mint egyes honatyáké.

Arra gondolok ugyanis, hogy Malawiban most nagy gondot okoz a babonás félelem a vámpíroktól. Az ENSZ biztonsági ügyekben illetékes hivatalának (UNDSS) jelentése szerint már legalább öt, vámpírizmussal vádolt embert lincseltek meg az afrikai országban. A kormány nyilván megpróbál véget vetni a babonás őrületnek, ami kormányzati kötelesség. Ott.

Magyarországon éppen az ellenkezője zajlik. A kormány – jaj, persze, dehogy a kormány, csak egy kormánypárti politikus, tudjuk – a Sátán családok, és rajtuk keresztül a kereszténység elleni támadásáról beszél. És ki más lenne a Sátán, ha nem Soros György, aki ellen így rózsafüzérrel kell védekezni?

Mondjuk zsidózni ennél kevésbé burkoltan is lehet, de Aradszki András ennyire már nem bátor. Ez az egyik bizonyítéka, hogy nem Malawi bennszülött. Azok ugyanis nem uszítanak, hanem harcolnak (bár nem kéne), míg a KDNP kiválósága másokat akar harcba küldeni (ezt pláne nem kéne).

Az ellenség pedig ugyanolyan. Ott vámpír, itt a Sátán. Csak a harc másmilyen: ott a kormány a babona ellen harcol, itt a babonáért. Kinek mi hajt hasznot, ugye. És közben még szégyenkezni sem szégyenkeznek, sem a bennszülöttek Malawiban, sem Aradszki képviselő úr a parlamenti székében. Pedig ezek után neki mindenképpen kéne.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!