Ilyen még nem történt a Parlamentben: két képviselőnő elővillantott valamit – erről évek múlva is beszélni fogunk

Most aztán tényleg tetőfokára hágott az őrület a magyar Parlamentben. Minderre reagálva két képviselőnő villantott valamit, de nem azt, amire a legtöbben gondolunk…

„Sárkány ellen sárkányfű, sátán ellen rózsafüzér! Ma bent van a Parlamentben Orbán és Matolcsy is, ezért elővettük a rózsafüzért!” – írta ki közösségi oldalára Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő, reagálva Aradszki András KDNP-s politikus kirohanására, miszerint Soros Görgy maga a Sátán. Aradszki szerint többek közt “A SÁTÁN/SOROS TERV ELLEN KÜZDENI KERESZTÉNYI KÖTELESSÉG”.
Bangóné

Bangónéval párhuzamosan Heringes Anita szocialista képviselő is megtalálta a megfelelő védekezést a gonosz ellen:

„Felháborítónak tartom Aradszky András KDNP-s államtitkár mai napirend előtti felszólalását! Számomra, ez a jelkép többet jelent, minthogy kisstílű, napi politikai érdekekre használjam! Innen is látszik, hogy a hitét az ember, ha igaz hit, akkor belül éli meg, és nem nevében!” – írja Facebook-kiírásában az MSZP-s képviselő.

heringes

Mivel erre az egész őrületre felesleges több szót pazarolni, ezért inkább csak egy filmes idézettel festeném le érzéseimet (vigyázat, vulgáris tartalom jön!):

„Én csak mint egy kis kölök, zavaromban a pöcsömmel játszom..”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!