MSZP: „Horn Gyula pártját nem hordják szét a keselyűk…” – nincs itt semmi látnivaló tessék továbbmenni

Az MSZP él és folytatja azt a munkát, amelyet Botka László volt miniszterelnök-jelölt vezetésével megkezdett – jelentette ki az ellenzéki párt elnöke szombaton, a zárt választmányi ülésük után megtartott sajtótájékoztatón.

A párt úgy döntött, hogy nem állít saját miniszterelnök jelöltet – külső, civil miniszterelnök-jelöltet szeretnének. Arról is döntöttek, hogy tárgyalni fognak a többi párttal, de a Jobbikkal nem működnek együtt

Molnár Gyula az MSZP választmányának ülése után hangsúlyozta azt is, pártja politikai stratégiája nem változott: a Tegyünk igazságot! című program egy markáns, világos, egyértelmű baloldali program.

A pártelnök jelezte azt is, tárgyalni fognak a demokratikus ellenzék pártjaival, de „Horn Gyula pártja” nem tárgyal a szélsőjobboldallal.

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke közölte: a választmány ülésén döntő többségben voltak azok, akik széles körű együttműködést akarnak a demokratikus ellenzéki pártokkal. Elmondta azt is, nem lépett ki senki, nem mondott le senki.

„A keselyűknek már nem kell tovább keringeni az MSZP fölött: a párt összezárt, innentől kezdve a választók, a választás, egy igazságos és boldogabb Magyarország megteremtése a cél” – fogalmazott.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!