Bangóné szerint politikai pedofília, hogy Mészáros Lőrinc a hátrányos helyzetű gyerekeken is nyerészkedik

Gusztustalan és visszataszító, hogy Orbán Viktor és strómanja még a hátrányos helyzetű gyerekek üdültetését is arra használja, hogy a strómanja révén a saját zsebét megtömje – ezt mondta az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista tagja pénteki sajtótájékoztatóján.

A politikus Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének meghallgatását kezdeményezi a népjóléti bizottságában az Erzsébet-táborok ügyében, hogy választ kapjon arra a feltevésre, miként nyerészkedhet a Nemzet Gázszerelője még az Erzsébet-táborok körüli pénzekből is.

Felidézte, hogy tavaly szeptemberben magántulajdonba került a fonyódi és a zánkai gyermeküdülő. Már akkor felhívta a figyelmet, hogy csak idő kérdése, hogy a táborok körül megjelenjen „Mészáros Lőrinc vagy Garancsi István, és elkezdjék a lopást”.

A politikus úgy fogalmazott:

„gusztustalan és visszataszító, hogy Orbán Viktor még a hátrányos helyzetű gyerekek üdültetését is arra használja, hogy a strómanja révén a saját zsebét megtömje”.

Ez politikai pedofília – hangoztatta.

Véleménye szerint a gyerekek táboroztatására gyermekenként alig több mint 38 ezer forintot költ a kormány, „ők meg milliárdot lopnak el” ebből a keretből is.

Bangóné szerint az Orbán-kormánynak nem fontosak a magyar családok, a magyar gyerekek, Orbán Viktornak csak egyetlen dolog számít, a saját családja, hiszen „Mészáros Lőrincen keresztül az Orbán család kapja a gyerekektől ellopott pénzt is”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!