Csúnya dolgokat találtunk Polt Péter dokumentumában

Fotó: nol.hu

Ha valaki Polt Péter hivatalos parlamenti beszámolójából akar tájékozódni a hazai visszaélésekről, két fontos jelenséget állapíthat meg: Magyarországon nincs a kormányzati szereplők, hivatalnokok által segített, rendszerszintű korrupció, és a magyar emberek kissé debilekírja a Magyar Narancs.

Mi is átnyálaztuk a kitűnő írásművet, és csak megerősíteni tudjuk a lap állítását:

A 93 oldalas dokumentumban egy árva szó sincs olyan korrupciós ügyekről, amelyeket állami, kormányzati szinten figyelt meg a Legfőbb Ügyészség.

Nem várjuk el, hogy Olvasóink is megtegyék ugyanezt, de az elszántabbakat eltántorítani sem szeretnénk. Aki nem olvasná el annak egy kis ízelítő: Polt Péter úgy véli, hogy mi, mezei állampolgárok csak képzeljük az állami korrupciót, és mivel képzeljük, mi próbáljuk megvesztegetni az olyan, egyébként lovagi erényekkel bíró embereket, akik vezető beosztásba kerültek hihetetlen tehetségük folytán.

Ha Polt Péter úgy érzi, hogy már csak valami régi beidegződés miatt hiszik azt az emberek, hogy Magyarországon van korrupció, akkor talán nézze meg, mi történik Farkas Flóriánnal, Rogán Antallal, Simonka Györggyel, Tiborcz Istvánnal, Mészáros Lőrinccel, a helyi fideszes kiskirályokkal. Ja, hogy semmi? Ez nem az emberek devianciája miatt van, hanem talán azért, mert a Legfőbb Ügyészség is a Fidesz zsebében van – vonja le a végső következtetést a Magyar Narancs.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!