Multimilliomos volt a vegasi merénylő – egyre több a kérdés

A Las Vegas-i tömegmészárlás elkövetője kamerákat helyezett el a szállodában és tette előtt nagy összeget utalt át a Fülöp-szigetekre – minél több dolog derül ki a Las Vegas-i merénylőről, annál nehezebb megérteni a motivációját.

Stephen Paddock egy könyvelőből lett multimilliomos ingatlanbefektető volt, aki testvére szerint nem volt fegyvermániás. Apja viszont bankrabló volt, a börtönből is megszökött, az FBI pedig körözésében pszichopataként jellemezte.

Közben az Iszlám Állam sietett magára vállalni a támadás elkövetését, ami persze valószínűleg csak „önreklám”.

A Las Vegas-i tömegmészárlás elkövetője kamerákat helyezett el a szállodában és tette előtt nagy összeget utalt át a Fülöp-szigetekre – jelentette be Clark megye seriffje. Joseph Lombardo elmondta, hogy a tette után öngyilkosságot elkövetett Stephen Paddock a szállodai szobájában és a folyosón is kamerákat helyezett el.

A nyomozók összesen 47 tűzfegyvert találtak három, általuk átfésült helyszínen – Paddock hotelszobájában, Mesquite városi otthonában és egy másik hozzá köthető renói ingatlan területén. Jelenleg semmi magyarázatuk nincs az Amerikát megrázó vérengzésre.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!