Vekerdy: Ez elmebaj, bűnözés és mondhatni megrontás – politikai pedofília

Gyűlölködéssel próbál minél több szavazatot szerezni Orbán Viktor, ami pusztítóan hat a gyerekekre is- nyilatkozta keserűen diagnosztizálva a tomboló politikai pedofíliát Vekerdy Tamás.

A neves pszichológus arról beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy amikor egy határ menti óvoda elvitte a gyerekeket a kerítéshez, hogy ott köszöntsék a gyerekek a hős kerítésépítő katonákat, az egy elmebaj, bűnözés, politikai abúzus, mondhatni megrontás.

Vekerdy Tamás szerint egyértelmű, hogy a gyerekek elszenvedői a felnőttek őrültségeinek, mivel fogalmuk sincs, hogy kik a cigányok vagy a zsidók, de az indulatokat értik és a jelszavakat használják.

Ha az emberi agy fiziológiája felől közelítünk, a propagandával fokozatosan kikapcsolható egy-egy embercsoport kapcsán az agykéreg normális működése, hogy embereknek tekint csoportokat, és nem masszának mondta a pszichológus.

„A kéreg alatt eljutunk az ősi ösztönök, egyebek között az agresszió szintjére. A politikai szlogenekkel – például a migránsokkal – olyan indulatok szabadulnak fel, amelyeket rá lehet irányítani Sorosra, Brüsszelre.

Ezek a folyamatok viszont mind azt jelzik, hogy az agyunk nincs a helyén. A gyűlölet manapság a szavazatmaximálás miatt terjed – Orbán Viktor is ebben utazik –, ami viszont elpusztít egy nemzetet” – vélekedett Vekerdy Tamás.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!