Kapócs Zsókát megtámadták a virágkötők

Kapócs Zsóka nemrégiben jelentette be kisbabát vár, aminek nagyon sokan örültek a közösségi oldalán és rengeteg gratulációt, kedves üzenetet kapott.

Egészen tegnapig, amikor egy másik téma kapcsán rátámadtak páran. A színésznő és lakberendező idén is elkezdte egyik kedvenc hobbiját, ami a koszorúk díszítése.

,,Kezdődik a koszorú szezon! De jóóó! Imádom csinálni, úgy kikapcsol, mint az éneklés! Decemberig meg sem állok! Első körben az őszi koszorúkat kezdem el! Majd töltögetem fel őket szépen sorban. Szép őszt!” – írta ki Facebook oldalára.

Ezután töltött is fel pár képet az elkészült díszekről, amihez nagyon sok dicséret érkezett, egészen addig, amíg meg nem érkezett néhány virágkötő, akik így jellemezték Zsóka munkáit: „Egyre „szebbek”. Persze csak viccelek. Borzalom. Giccses és túlzsúfolt. Katasztrófa”.  

A kommentelés ezután átment személyeskedésbe, már a profilképekről is szó esett, amire ma Zsóka egy új posztban reagált:

,,Megtámadtak a virágkötök, hogy hogy merek ilyen förmedvényeket gyártani és a virágpiacon is meg fognak ismerni. Szeretném most egy postba tenni azoknak a munkajat akik támadnak. Valószínű az öt perc hírnévre gyúrnak és én szeretném ezt megadni nekik!” – írta Facebook oldalán.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!