Puzsér Róbert lement kutyába: nyilvánosan gyalázta Demcsák Zsuzsát

2017.09.28. 14:00

Puzsér Róbert a Facebookon egy bejegyzésben vette célkeresztjébe Demcsák Zsuzsát. A televíziózástól visszavonulni készülő műsorvezetőasszony minősítése még Puzsértől is szokatlan, a televíziós megmondóember ennyi negatív energiát már régen szabadított bárkire is. Vagy talán mégsem? Döntsenek Önök!

 

„Bárhogy is sajnálom, nincs kapacitásom válaszolni a levelekre meg a kommentekre – ezúttal azonban annyi kérdés jött Demcsák Zsuzsa és az Önkényes Mérvadó kapcsán, hogy reagálnom kell.

I. Úgy vélem, azzal az igénytelen, tróger műsorral nem az volt az igazi probléma, hogy Demcsák Zsuzsa be volt gyógyszerezve, kialvatlan, részeg vagy másnapos volt – mellesleg sejtelmem sincs, valójában mi baja volt –, hanem az, hogy ebben az állapotban úgy viselkedett, mintha nem is az ATV, hanem az Echo TV képernyőjén lett volna: egyszerűen túlnyalt a kormánynak.

Kifejezetten ezzel hívta fel a figyelmet az aktuális alkalmatlanságára. Lehet, hogy ez szódával sok mindenkitől elmegy, de egyrészt nem vodka-szódával, másrészt könyörgöm: ez a nő valaha a Gyurcsány-kormány szóvivője volt! Maradjunk annyiban, hogy nem állt sem a helyzet magaslatán, sem a teljesítőképességének a csúcsán, ha azonban megpróbálta volna megúszni ezt a helyzetet, ha hagyta volna Szanyit beszélni, és csak bólogat meg hülyéket kérdez, ahogy szokott, akkor ebből az interjúból nem lett volna semmiféle botrány, és Demcsák még ma is az ATV-nél dolgozna.

Csakhogy ő a cselekvőképességének határán billegve megpróbálta előadni a kemény és felelős újságírót, aki itt és most számon kér egy ellenzéki politikust.

Valójában azért bukott meg, mert bódultságában elfelejtette, hogy ő nem riporter, csak egy beszélő baba, és egy olyan szerephez nyúlt, amelyhez sem tudással, sem érzékkel, sem gyakorlattal nem rendelkezik.

Bevallom, én Demcsák Zsuzsát soha nem az eszéért szerettem, hanem a hatalmas melleiért, a gyönyörű, hosszú combjaiért meg az elképesztően szexi lófejéért – és ezzel aligha vagyok egyedül.

Ha egy mód van rá, Demcsák Zsuzsa inkább ne akarjon olyan készségekkel villogni, amelyek miatt Baló Györgyöt szeretjük! Így viszont, hogy kikényszerítette, meg kell vonnom a relációt: Demcsák Zsuzsa egyenlő Baló György plusz mellek, mínusz tisztesség, szakmai hozzáértés, intellektus és tájékozottság.

Úgy gondolom, nem okoz különösebb érvágást az országnak Demcsák Zsuzsa bejelentése, amely szerint felhagy a tévézéssel.

A probléma igazából az, hogy végül nem az elemi alkalmatlansága miatt bukott meg, hanem a kialvatlanság, gyógyszerek, piák és egyéb drogok miatt. [A feltételezett ok aláhúzandó.]

Demcsák képernyős védjegye mindig is az volt, hogy bután néz és kérdez. Ő egy vérbeli kereskedelmi tévés arc, ennek megfelelően semmiféle űrt nem fog hagyni maga után – maradéktalanul pótolható lesz egy hasonlóan vonzó modellel, akit a helyére ültetnek.

Ha az illető tanul valamit Demcsák esetéből, akkor soha nem felejti el, hogy a gazdái nem újságírónak, hanem bulvárszereplőnek tartják.

II. Az Önkényes Mérvadó című rádióműsor a 2017-2018-as idényben szünetel. Helyette Horváth Oszkár kollégámmal hétvégenként premierfilmeket dolgozunk fel szintén a Jazzy Rádióban. A műsor októbertől indul.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!