Rettenetes ügyben fordul Molnár Zsolt az Europolhoz!

Molnár Zsolt Fotó: Rosta Tibor / MTI

A nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke, az azeri kiadatás és a hazánkba érkező azeri dollármilliók miatt az Európai Rendőrségi Hivatalhoz, az EUROPOL-hoz fordul. Magyarországon egy örmény katonát álmában ölt meg az azeri baltás gyilkos.

A második Orbán-kormány 2010-ben foglalta el hatalmi pozícióját, 2012-ben a magyar kormány kiadta hazájának a gyilkost, ahol érdemben nemzeti hősként fogadták, ünnepelték. A sajtóhírek szerint Azerbajdzsánból 9 000 000 dollár érkezett egy magyar offshore számlára.

Molnár Zsolt megelégelte a balladai homályt és meg akarta tudni, hogy van-e a két esemény között összefüggés.

A szocialista politikus elmondta, hogy az Europolnak vannak hatáskörei a pénzmosással kapcsolatban, ekkora összegnek szerinte gyanút kell keltenie és segítheti a Magyarországon csak vontatottan haladó felderítést, az ügy tisztázását. A magyar hatóságok egymásnak dobálják ezt az ügyet, mint a forró krumplit, ahogyan Molnár Zsolt fogalmazott.

Az Európai Bank Hatóságot is megkeresi a bizottsági elnök, ami nem egy nyomozati szerv, hanem a pénzmosással kapcsolatos szabályozás tartozik a feladatai közé, abban lehet szerepe ennek a hatóságnak, hogy vajon a magyar jogszabályok megfelelőek-e ahhoz, hogy a tisztázatlan pénzmozgásokra fény derüljön.

Molnár Zsolt vitára hívta a belügyminisztert, a legfőbb ügyészség képviselőjét vagy az éppen az adóhatóságot felügyelő minisztert annak érdekében, hogy tisztázhassák az ügyet a nyilvánosság előtt.

Korábban mi is beszámoltunk azokról a sajtóhírekről, amelyek feltárták a pénzmozgást, mint írtuk, a jobboldali pártok szeretnek tetszelegni és olyan képet próbálnak magukról lefesteni a választópolgárok előtt, mint ha a hazaszeretet a vallás bűvkörében élnének. Nehéz lenne bármilyen módon kimagyarázni, amikor az Azeriek átverték az Orbán-kormányt.

Ezt a szégyent az Orbán-kormány már soha nem fogja tudni megmagyarázni!

 

Azt a kérdést is feltettük: mi ez az egész titokzatos Orbán-Azeri megbonthatatlan kínbarátság, ami messziről bűzlik és alapjáraton semmi értelme..?

Azerbajdzsán őrizné Orbán titkos vagyonát..?

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!