Orbán lehazudta a vörös csillagokat Vietnam egéről?

Hanoi, 2017. szeptember 25. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) megbeszélést folytat Nguyen Phu Tronggal, a Vietnami Kommunista Párt fõtitkárával Hanoiban 2017. szeptember 25-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Van neki képe. Tényleg van. Valami elképesztő fickó ez a mi miniszterelnökünk (hogy is volt a Gyalog Galoppban? Én ugyan nem szavaztam rád!). Van képe olyan eredményeket bejelenteni, amiket annak idején elődje, Bajnai Gordon ért el, még az elmúttnyócév előtti elmúttnyócévben.

Szóval Orbán Viktor elugrott egy kicsit luxusrepülőzni, oszt, ha már ott volt ez a Vietnami Szocialista Köztársaság (most akkor le a kommunistákkal, vagy csak a Heineken vesszen?), beugrott egy kicsit, tárgyalt, édelgett, aláírt, aztán bejelentett.

Azt jelentette be, hogy 500 férőhelyes onkológiai kórházat építünk az ázsiai országban. Igaz, ez nem egészen az ő érdeme, ahogy a 24.hu írja:

Nagyon úgy néz ki tehát a helyzet, hogy Bajnai Gordon 2009-ben megállapodott a vietnami miniszterelnökkel, hogy 60 millió eurónyi hitelt adunk Vietnamnak, amelynek visszafizetéseként Vietnamnak magyar vállalkozókkal kell kórházat építtetnie Dél-Vietnamban, Orbán Viktor pedig ezt jelentette most be.

Ha így van, akkor a címben feltett kérdésre egyértelműen igen a válasz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!