Eljött ez a nap is: Mészáros Lőrincet lecserélik – de ki lépne a helyébe?

2017.09.26. 8:15

Mészáros Lőrinc a HírTv kameráinak elmondta, nem tervez indulni 2019-ben a helyhatósági választásokon, bokros teendői ugyanis nem engedik, hogy mindennel foglalkozzon, és ott legyen mindenütt. Is.

„Hát, még nem tervezem, hogy újraindulok.”

-nyilatkozta Mészáros. A polgármesteri szék teher, és egyre megoldhatatlanabb kihívást jelent számára ugyanakkor bizonyos abban, hogy az utódlás – ahogy ő fogalmaz; megoldódhat.

„…Ezt a ciklust végigviszem, azt gondolom, haladt előre a település, mióta én polgármester vagyok, képviselőtársaimmal együtt dolgozom. Azt gondolom, hogy rendben van a település, addig szeretnénk még sok minden szépet létrehozni, építeni. Vannak itt nálam fiatalabbak, remélem, hogy az utódlás majd megoldódik.”

Mészáros elmondta, hogy nem tud mindent egyszerre csinálni: „Belefér, de maximalista vagyok, és mindig szeretek mindent maximálisan elvégezni. Néha azért, fizikailag, persze mindent megoldok, de fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt.”

Vajon tényleg csak elfáradt az ország legsikeresebb embere abban, hogy a nyakába varrtak szállodákat, fociklubot, stadiont, földeket, Balatont, utakat, cégeket, jachtot, vagyont, fél országot? Belefáradt-e abba, hogy neve, arca a nép előtt mára eggyé vált a fideszes urizálással és az intézményesült korrupcióval? 

Lehet, hogy valami egészen más áll a dolgok mögött? Talán Orbán úgy jár vele is mint Simicskával? Lehet, hogy Orbán és Mészáros kapcsolatában valamiféle zavar támadt? És ha már az utódlásról is beszélt; („vannak itt nálam fiatalabbak”) elképzelhető, hogy épp csak bemelegíti a terepet egy új generációs strómannak? Ki lesz a következő?

Ki tudja. Felcsút sosem lesz már ugyanaz Mészáros polgármester úr után.

Több pénz, több probléma – kitartás, elvtársak!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!