Nem érted a vegánokat? Ez a videó segít benne!

Új hullámként hat Magyarországon, de a világ több országában, elfogadott, gyakorolt és piaci alapon igencsak erős tényező a vega és vegán életmód.

Sokan alapból kihátrálnak a megértésből, elutasítják, valami sátáni dolognak gondolják azt, ha egy ember nem fogyaszt húst, még durvábban, ha semmi állati eredetűt.

Azon már kár vitatkozni, hogy a szervezetnek ezekre az állati eredetű tápanyagokra szüksége van, mert kimutatottan, nem! Arra is kár hivatkozni, hogy az ősember is evett húst, mert akkor dobjuk el a technikai eszközeinket, hiszen az ősembernek se volt rá szüksége, hogy aztán megmaradjon a faj. Vagy tessék menni vadászni bunkósbottal és nyíllal. Szintén kihagyható téma a fogak, akárcsak az egy ember még nem számít, mert itt már nem arról van szó.

Ez egy olyan életforma, ami a tudatosságot mutatja, hogy az embereket nem verheti át a tejipar, a húsipar nyereségvágya. Ahogy ez az életforma, nem különbözteti meg a kutyát a tehenet a csirkét, mert bizony mindegyik központi idegrendszerrel rendelkezik és a fájdalmat érzik, szenvednek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!