Schmidt Mária és Lázár János kezdenek egymásnak ugrani

Ha Lázár János mond valamit, akkor az úgy is van, feltéve, hogy nem kínos kérdést tesznek fel neki.

Most pedig azt mondta, sehogy. A válasz a csütörtöki Kormányinfón hangzott el, a kérdés pedig nem az volt, hogy miképpen szándékoznak átláthatóvá tenni a kormányközeli üzletemberek közpénzes pályázatait, hanem arra, hogy áll a Sorsok Háza-projekt. Nos, Lázár még abban sem biztos, hogy lesz belőle Sorsok Háza.

Ezzel szemben Schmidt Mária nagyon is akarja, hogy legyen, ami érthető, hiszen a Terror Házában egész jól eltölti az időt, jól jönne még egy kis fizetés itt is. Ezért aztán közleményben azzal vádolja Lázár Jánost, hogy amíg ő és „személyes megbízásából a súlyos állampárti múlttal terhelt Zoltai Gusztáv kezében van a Sorsok Háza, addig annak megnyitására nincs remény”.

Pedig ugye Schmidt Máriának meggyőződése, hogy zsidóknak és nem zsidóknak együtt kell feldolgozni a holokausztot szembenézve a múlttal, megnevezve a bűnösöket, stb.

Érdekes, régebben egészen más véleményen volt a hölgy ebben a kérdésben, legalábbis megpróbálta elsikálni egynémely főszereplő tényleges tevékenységének nyomait.

Ennek fényében olyan érzése van az embernek, hogy csak a koncon marakodik Lázárral, amit a miniszter jó reflexszel elkapni igyekszik előle.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!