Heveny zsidózás és fordított keresztek: megmutatta igazi arcát egy képviselő

Forrás: Radics Tivadar - Facebook

Külön pikantériája az esetnek, hogy egy, a zsidó újév idején – bár nem annak alkalmából – rendezett koncerttel kapcsolatos. Lássuk sorjában.

Az Apey & the Pea metálzenekar Facebook-oldalán a következő szöveg olvasható:

A Lángoló Gitárok blog szerint Radics Tivadarról, a Jobbik képviselőjéről – és városi elnökéről van szó, aki korábban nyilvánosan így vélekedett:

Hmm. Érdekes. Egy nemzeti rock zenekar (Hungarica) szellemisége nem fér bele a rabbi számára, hogy a régi zsinagógában a mostani technika házában koncertet adjon, de egy sátánista, a kereszténységet gyalázó zenekar (Apey & the Pea) már belefér… Pentagrammok, kecskefejek és fordított keresztek. Ez való egy zsinagógába ezek szerint. ?

Mindezt azért, mert mindkét koncert helyszíne az egykori zsinagóga lett volna. A hungaristákat a szervezők lemondták, a „sátánista” jelző ellen kitartóan tiltakozó metálzenészeket viszont a jobbikos képviselő kommentelői javasolták betiltani.

Mindig ilyeneken bukik meg a cukiskodás. Hiába simogat Radics főnöke, Vona Gábor kedves kis állatokat, ha közben a negyvenes és a nyolcvanas évek legrosszabb pillanatait egyszerre idézik a párt közkatonái: zenekarokat akarnak betiltani, egybekötve némi zsidózással. Mint annak idején több megyében is megtörtént ez a P. Mobillal, a Beatricével vagy éppen a Hobo Blues Banddel – igaz, akkor nem zsidóztak, hanem felforgatóztak…

És ha hozzátesszük, hogy a koncert a zsidó újév utolsó napján lett volna, akkor még erősebben hat, ahogyan egy vallási vezetőt szólít meg posztjában Radics.

Mi azért inkább zenével üdvözöljük az ifjú jobbikost, a már említett fekete bárány, a Hobo Blues Band figyelmeztetésével, ami nem annyira neki, mint azoknak szól, akik a végén még beveszik a cukiságkampányt:

„Ne aludj el még! – Az árnyék visszatérhet.
Ne aludj el még! – A gyerekek félnek.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!